Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ Ε.Π.Ε.
Ειδικές Βιομηχανικές Μελέτες & Εγκαταστάσεις
 
  Ειδικά εξαρτημάτα από ανοξείδωτο χάλυβα 316L για τη βιομηχανία φαρμάκων, βιοτεχνολογίας και τροφίμων (δειγματοληπτικά, βάνες, ταχυσύνδεσμοί, αντεπίστροφα κλπ.)

Ο Οίκος AERRE INOX Ιταλίας σχεδιάζει και κατασκευάζει -σύμφωνα με το USP 23 και FDA- μία πλήρη σειρά βανών και προϊόντων από ανοξείδωτο ατσάλι για εφαρμογές σε χημικές - φαρμακευτικές βιομηχανίες, μικροδιήθηση, τρόφιμα και ποτά, καλλυντικά καθώς και εργαστηριακά και προϊόντα για κέντρα έρευνας. Η τεχνογνωσία και η ευελιξία στην κατασκευή και εξέλιξη νέων προϊόντων είναι εγγυημένες, βασιζόμενες στη γνώση και στην εμπειρία των τεχνικών του Οίκου, κυρίως από τον φαρμακευτικό κλάδο.


Η εμπειρία που αποκτήθηκε κυρίως κατά την τελευταία δεκαετία κατατάσσει τον Οίκο ανάμεσα στους μεγαλύτερους και πιο πρωτοπόρους.
Οι εγκαταστάσεις καταλαμβάνουν χώρο μεγαλύτερο από 2500 τ.μ. με τεχνικό γραφείο εφοδιασμένο με εργαλεία CAD-CAM και δυνατότητα παροχής κάθε είδους πιστοποίησης και τεκμηρίωσης, σύμφωνα με τις νόρμες κατά FDA και cGMP.
Ο Οίκος είναι πιστοποιημένος σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001, το οποίο εγγυάται την αξιοπιστία της παραγωγής και την υψηλότερη ποιότητα.
Το εργοστάσιο παραγωγής εκσυγχρονίζεται συνεχώς, χρησιμοποιώντας υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα για κατεργασία, συγκόλληση και έλεγχο όλων των ανοξείδωτων κατασκευών.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 

Ο Οίκος Aerre Inox κατασκευάζει
βάνες
δειγματοληπτικά
εναλλάκτες
εξαρτήματα
αξεσουάρ υγιεινού τύπου
Ακολουθήστε τις συντομεύσεις για μια σύντομη παρουσίαση.
Επίσης, το γενικό κατάλογο προϊόντων μπορείτε να τον βρείτε εδώ.

ΝΕΑ
 -
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα της θα βρείτε στην κεντρική σελίδα του Οίκου
http://www.aerreinox.it/en/Products/

 

 

 

2018 Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ