Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ Ε.Π.Ε.
Ειδικές Βιομηχανικές Μελέτες & Εγκαταστάσεις

 
  Ειδικά εξαρτημάτα από ανοξείδωτο χάλυβα 316L για τη βιομηχανία φαρμάκων, βιοτεχνολογίας και τροφίμων (δειγματοληπτικά, βάνες, ταχυσύνδεσμοί, αντεπίστροφα κλπ.)

Αξεσουάρ

Σωλήνες σιλικόνης με πρεσαριστά άκρα, σύμφωνα με FDA (Par. 21 CFR-177.2600, PHARMACOPEIA XX
Classe VI). Οι σωλήνες μπορεί να είναι ειδικά ενισχυμένοι για υψηλή πίεση ή κενό, ενώ μπορούν να αποστειρώνονται με ατμό. Οι συνδέσεις γίνονται με AISI 316L clamp.
άνοιγμα σε νέο παράθυρο
Γυαλιά επισκόπησης. Υγιεινού τύπου για εγκατάσταση σε δεξαμενές ή απ'ευθείας στη γραμμή. Διαθέσιμα σε διάφορους τύπους και σε μεγέθη από 3/4" ώς 4", σε ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 ή 316L, με άκρο κατά DIN. άνοιγμα σε νέο παράθυρο
Spray Ball. Το σύστημα καθαρισμού με spray balls είναι γρήγορο, απλό και οικονομικά συμφέρον για πλύσιμο δεξαμενών, μικτών και κλιβάνων στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, γαλακτοκομικών, καθώς και για τις χημικές και φαρμακευτικές βιομηχανίες. Η έλλειψη κινούμενων μερών αποκλείει τις φθορές ακόμα και μετά από μεγάλη περίοδο χρήσης. Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316L, σε διάφορους τύπους, για όλες τις χρήσεις.
άνοιγμα σε νέο παράθυρο
Συνδέσεις δεξαμενών. Υγιεινού τύπου συνδέσεις σε δεξαμενές, χωρίς τυφλά σημεία. Κατάλληλες για προσαρμογή γυαλιών επισκόπησης, συσκευών δειγματοληψίας, μανομέτρων, spray balls. Κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 316L σε μεγέθη από 3/4" ώς 4".
άνοιγμα σε νέο παράθυρο

 

 
2018 Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ