Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ Ε.Π.Ε.
Ειδικές Βιομηχανικές Μελέτες & Εγκαταστάσεις
 
 

Μονάδες απολύμανσης νερού με την αποκλειστική τεχνολογία HOD (Hydro-Optic Disinfection)


Ο Οίκος Atlantium αναπτύσσει και παρέχει καινοτόμες λύσεις απολύμανσης νερού για βιομηχανική χρήση και για κάθε εγκατάσταση επεξεργασίας νερού. Με την ανάπτυξη ιδιαίτερης τεχνολογίας από το πλήρως εξοπλισμένο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξής του (R&D), έχει οδηγήσει την τεχνολογία απολύμανσης με ακτινοβολία σε επίπεδα που δεν έχουν επιτευχθεί μέχρι τώρα. Η πατενταρισμένη τεχνολογία διάδοσης της ακτινοβολίας (τεχνολογία παρόμοια μ' αυτήν των οπτικών ινών) και η εξ αυτής προκύπτουσα διαδικασία μικροβιακής αδρανοποίησης εξασφαλίζει μοναδικά αποτελέσματα, ακόμα και σε πολύ υψηλές παροχές βιομηχανικής ή αστικής ύδρευσης.

Η τεχνολογία απολύμανσης νερού HOD (Hydro-Optic Disinfection) επιτυγχάνει εκπληκτικά αποτελέσματα ακόμα και με παθογόνους μικροοργανισμούς, όπως αυτοί του γένους Cryptosporidium και Giardia, όπου οι κοινές μέθοδοι απλά δεν έχουν αποτέλεσμα!
Σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από πελάτες του Οίκου σε πιστοποιημένα εργαστήρια κατά EPA/FDA, η τεχνολογία HOD πετυχαίνει συστηματικά μειώσεις κατά τουλάχιστον 5-log (ή και περισσότερο) σε όλα τα παθογόνα που δοκιμάσθηκαν (όπως βακτήρια, ζύμες, μύκητες, ανθεκτικά σπόρια και ιοί MS2).


Λεπτομέρειες για την τεχνολογία HOD θα βρείτε εδώ.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 

Συστήματα HOD υπάρχουν διαθέσιμα για διάφορες εφαρμογές και παροχές.
Τα συστήματα μπορούν να διαχωριστούν σε δύο κατηγορίες:
Με λαμπτήρα εκτός της ροής του νερού
Με λαμπτήρα εντός της ροής του νερού

ΝΕΑ
 Ο Οίκος Atlantium κέρδισε το Βραβείο Καινοτομίας 2013 στην διεθνή έκθεση Drinktec στο Μόναχο στις 19 Σεπτεμβρίου.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του οίκου
www.atlantium.com

 

 

 

2018 Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ