Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ Ε.Π.Ε.
Ειδικές Βιομηχανικές Μελέτες & Εγκαταστάσεις
 
  Ανοξείδωτες κατασκευές, δεξαμενές, εναλλάκτες, βιοαντιδραστήρες, αναδευτήρες για τη φαρμακευτική, χημική βιομηχανία, τις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών καθώς και βιοτεχνολογίας

Ο οίκος Civinox δραστηριοποιείται στην αγορά ανοξείδωτων και χαλύβδινων κατασκευών από το 1990 προσφέοντας μία μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων και συστημάτων για τις βιομηχανίες φαρμάκων και χημικών και για τις βιομηχανίες τροφίμων, ποτών και βιοτεχνολογίας.

Η δραστηριότητα του Οίκου Civinox είναι κατασκευές από αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι και χάλυβα. Προσφέρει μία ολοκληρωμένη υπηρεσία από τη μελέτη ως την κατασκευή των συστημάτων σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς και ακολουθώντας τις ειδικές προδιαγραφές των μεγαλύτερων διεθνών οίκων.

Η παραγωγή του Οίκου Civinox βασίζεται κυρίως στην κατασκευή βιοαντιδραστήρων, εναλλακτών θερμότητας, αναδευτήρων, συμπικνωτών, στηλών και δεξαμενών πίεσης καθώς και όλων των τύπων συστημάτων αποθήκευσης προϊόντος για τις βιομηχανίες φαρμάκων, χημικών, τροφίμων, ποτών και βιοτεχνολογίας.

Ο Οίκος Civinox επίσης προμηθεύει και κατασκευάζει διπλότοιχες δεξαμενές και βιοαντιδραστήρες με την τεχνολογία Half - pipe η οποία εφαρμόζεται και σε υπάρχουσες απλές εγκαταστάσεις χωρίς συνδέσμους επιτυγχάνοντας μέγιστη ασφάλεια.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 

Οι κύριες δραστηριότητες του Οίκου Civinox είναι:
Μηχανολογικός σχεδιασμός και κατασκευή
Βιομηχανικές κατασκευές
Τεχνολογία Half - pipe

ΝΕΑ
 ---
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Οίκου
www.civinox.com

 

 

 

2018 Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ