Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ Ε.Π.Ε.
Ειδικές Βιομηχανικές Μελέτες & Εγκαταστάσεις
 
  Ειδικά, υψηλής απόδοσης πολυμερή υλικά, πλαστικά και ελαστομερή. Ιδιαίτερη εμπειρία στην τεχνολογία σιλικόνης (σωλήνες, πώματα κλπ.) για βιομηχανίες φαρμάκων και βιοτεχνολογίας.

Ο Οίκος Saint-Gobain Γαλλίας δραστηριοποιείται στον χώρο των πλαστικών κάθε μορφής στην παγκόσμια αγορά. Η Θ. Χαλιμάς ΕΠΕ αντιπροσωπεύει τον τομέα των βιοφαρμακευτικών προϊόντων του Οίκου (Saint-Gobain Performance Plastics Biopharmaceutical Products). Για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες ο Οίκος Saint-Gobain Performance Plastics προμηθεύει την παγκόσμια αγορά με πρωτοποριακά και υψηλής απόδοσης πολυμερή προϊόντα για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Η παράδοση τελειότητας συνεχίζεται για περισσότερο από 300 χρόνια από την μητρική εταιρεία, Compagnie de Saint-Gobain, μία από τις 100 μεγαλύτερες βιομηχανικές εταιρείες, με επιχειρήσεις σε πάνω από 40 χώρες.

 

Το τμήμα φαρμακευτικών προϊόντων του Οίκου συνδυάζει τη διεθνή εμπειρία, τις κατασκευαστικές δυνατότητες, την έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και τη γνώση της αγοράς, ώστε να καλύπτει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των φαρμακευτικών εφαρμογών. Η συνεργασία του φαρμακευτικού τμήματος με τις βιομηχανίες φαρμάκων οδηγεί στην ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων και προηγμένης μεθοδολογίας σε όλες τις φάσεις της παραγωγής. Ο όμιλος εταιρειών Saint-Gobain εξυπηρετεί τις ανάγκες των αγορών βιοφαρμακευτικών, φαρμακευτικών, βιοτεχνολογίας, υγιεινής ανθρώπων και ζώων.

Η συνεχόμενη επιτυχία των προϊόντων του Oίκου οφείλεται στην απαράμιλλη τεχνογνωσία των πολυμερών υλικών υψηλής απόδοσης, tvn πλαστικών και ελαστομερών, με ιδιαίτερη εμπειρία στην τεχνολογία σιλικόνης. Οι μηχανικοί του Oίκου διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και παρέχουν σίγουρες λύσεις στους πελάτες.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 Ο Οίκος Saint-Gobain είναι πρωτοπόρος σε προϊόντα σιλικόνης και πολυμερή και επίσης σε χυτά προϊόντα σιλικόνης, όπως τα Sani-Link® και TOP WORKS™, που εξαλείφουν την ανάγκη χρήσης εξαρτημάτων που είναι πηγές διαρροών και επιμόλυνσης του προϊόντος.
Όλα τα προϊόντα σιλικόνης χαρακτηρίζονται από βιολογική, χημική και φυσική σκοπιά, για να σας βοηθήσουν στις απαιτήσεις πιστοποίησης των διαδικασιών σας. Με επαναστατικά προϊόντα, όπως το Tygon®2275 και Pharmed®, ο Οίκος Saint-Gobain βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας βιολογικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Στόχος του Οίκου είναι η προσφορά στους πελάτες του ολοκληρωμένων λύσεων για κάθε εφαρμογή.
ΝΕΑ
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Οίκου
http://www.biopharm.saint-gobain.com/en/index.asp

 

 

 

2015 Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ