Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ Ε.Π.Ε.
Ειδικές Βιομηχανικές Μελέτες & Εγκαταστάσεις

 
 Εκτύπωση, επικόλληση ετικέτας, εκτυπωτές ink jet, ολοκληρωμένες λύσεις σήμανσης προϊόντων.

Ετικέτες και ταινίες θερμικής εκτύπωσης

Η ποιότητα της ετικέτας λέει πολλά για το προϊόν και την εταιρία που το κατασκευάζει/διακινεί. Ο Οίκος Weber χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας πρέσες για την κατασκευή υψηλής ποιότητας ετικέτες για χιλιάδες επιχειρήσεις. Κατασκευάζει ετικέτες για κάθε εφαρμογή. Η προσεκτική κατασκευή και η υψηλή ποιότητα είναι εγγυημένη. Αυτό ισχύει από το κόψιμο του ρολού στο απαιτούμενο πλάτος, κατά την εκτύπωση με μέχρι 8 χρώματα και έως 407mm πλάτος, ως τον τελικό ποιοτικό έλεγχο.
Επιλέξτε από μία μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά υλικά ετικετών και συγκολλητικών υλικών.
Η κεντρική αποθήκη υλικών και η εκτεταμένη συλλογή από κυλίνδρους εκτύπωσης και κοπής εξασφαλίζουν μείωση χρόνου και κόστους. Υπάρχουν πάνω από 100 διαφορετικά υλικά ετικετών και περίπου 2000 εργαλεία διαφόρων σχημάτων, άμεσα διαθέσιμα για να γλιτώνετε χρόνο και χρήμα.
Η υψηλή παραγωγική δυνατότητα και ευελιξία αποτελούν εγγύηση για κάλυψη των αναγκών σας γρήγορα και οικονομικά.

Ο Οίκος προμηθεύει συμβατές ταινίες θερμικής μεταφοράς για την βελτιστοποίηση των διαδικασιών εκτύπωσης στις ετικέτες. Διατίθενται σε πολλά χρώματα και πλάτη, ενώ επίσης προσφέρονται και σε διαφορετικές ποιότητες, από πολύ οικονομικές κέρινες ως ειδικές πολυστρωματικές. Το αποτέλεσμα είναι κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης σε χαρακτήρες, barcode, λογότυπα και γραφικά. Όλες οι ταινίες θερμικής μεταφοράς διακρίνονται από υψηλής ποιότητας επεξεργασία με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τους. Η οπίσθια επίστρωση από σιλικόνη προστατεύει τη θερμική κεφαλή από βλάβες λόγω τριβής.

 

 
2018 Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ