Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ Ε.Π.Ε.
Ειδικές Βιομηχανικές Μελέτες & Εγκαταστάσεις

 
 Εκτύπωση, επικόλληση ετικέτας, εκτυπωτές ink jet, ολοκληρωμένες λύσεις σήμανσης προϊόντων.

Επιτραπέζιοι Εκτυπωτές Θερμικής Μεταφοράς

Οι εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς προσφέρουν υψηλής πυκνότητας εκτυπώσεις για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Η σειρά που προσφέρει ο Οίκος Weber περιλαμβάνει οικονομικά μοντέλα για μικρού όγκου εκτυπώσεις, καθώς και ειδικά σχεδιασμένα μοντέλα για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων. Όλα τα μοντέλα διατίθενται τόσο για στενές όσο και για φαρδύτερες εκτυπώσεις για μεγαλύτερη ευελιξία.

Ο Οίκος συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εκτυπωτών -όπως Zebra, Sato, Datamax, Avery- που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή, αποθήκευση ή αποστολή προϊόντων. Η μεγάλη ποικιλία από περισσότερα από 20 συστήματα εκτυπωτών με τα καλύτερα χαρακτηριστικά απόδοσης εγγυάται χρήση με τη μέγιστη αποδοτικότητα.
Οι ετικέτες εκτυπώνονται χρησιμοποιώντας τεχνολογία θερμικής μεταφοράς. Η ευκολία χειρισμού, η φιλικότητα προς το χρήστη και ο στιβαρός και συμπαγής σχεδιασμός είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των συστημάτων, τέλεια για μακρά βιομηχανική χρήση.
Όλοι οι εκτυπωτές είναι σχεδιασμένοι για εύκολη χρήση και ιδιαίτερα για γρήγορη και εύκολη αλλαγή υλικών και ταινίας επιτυγχάνοντας μικρούς χρόνους αλλαγής και συντήρησης.
Είτε χρειάζεστε υψηλής ανάλυσης εκτυπώσεις, πλάτη εκτύπωσης ως Α4, είτε μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης, η σειρά εκτυπωτών Legitronic προσφέρει τη βέλτιστη λύση για κάθε εφαρμογή.

 

 
2018 Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ