Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ Ε.Π.Ε.
Ειδικές Βιομηχανικές Μελέτες & Εγκαταστάσεις

 
  Συσκευαστικές, κυτιοποιητικές μηχανές και πλήρεις γραμμές τελικής συσκευασίας προϊόντων

Οριζόντιες κυτιοποιητικές μηχανές

Μία σειρά μοντέλων οριζόντιου τύπου κυτιοποιητικών μηχανών με ταχύτητες από 25 ως 400 τεμάχια το λεπτό κατάλληλες για διάφορα μεγέθη κουτιών και προϊόντων.
Οι χαμηλής ταχύτητας μηχανές κινούνται με βήμα ενώ οι υψηλής ταχύτητας λειτουργούν με συνεχή κίνηση.

Όλες οι μηχανές είναι κατασκευασμένες με τις υψηλότερες προδιαγραφές όσον αφορά τα υλικά τους και το σχεδιασμό τους ώστε να είναι σύμφωνες με τις τελευταίες GMP και να καταλαμβάνουν τον ελάχιστο δυνατό χώρο. Κατάλληλες για φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  AS 150

Ο σχεδιασμός τους επιτρέπει την ταχύτατη αλλαγή προϊόντος, τις περισσότερες φορές χωρίς εργαλεία, με ενδείκτες μεγέθους στην εμπρός όψη της μηχανής. Επίσης η φόρτωση της μηχανής με κουτιά και φυλλάδια γίνεται εύκολα και συνήθως από τη θέση χειρισμού. Ο σχεδιασμός επιτρέπει την πρόσβαση σε όλα τα σημεία της μηχανής εύκολα για καθαρισμό, συντήρηση, έλεγχο και αλλαγή.
Μπορούν να συνδυαστούν με συστήματα track and trace με ενσωματωμένους εκτυπωτές και σύστημα ανάγνωσης. Συσκευάζονται φιαλίδια και αμπούλες ενέσιμων, blister δισκίων, σωληνάρια, μπουκάλια πόσιμων διαλυμάτων, φακελλίσκοι, βαζάκια δισκίων και καλλυντικών, σύνθετες συσκευασίες προϊόντων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για όλα τα διαθέσιμα μοντέλα παρακαλώ επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Οίκου.

  AS150 TR
AS 120   AS350

 

 
2018 Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ